Красиви детски спомени в мен живеят, за къща родна, сгушена до три тополи, за тучни ливади - там щурчета пеят и поля безкрайни със жита наболи.
Безгрижно детство, все към тебе се връщам, онези мигове не ще забравя, знам, те като лято след пролет се завръщат и всеки път наново заживявам там.
Когато първа глътка въздух съм поел и топъл слънчев лъч погалил ме нежно, аз знам, че най-ценното от тебе съм взел, мой роден край, в мен ще те кътам вечно.
Златко Станоев |
© Златко Станоев Todos los derechos reservados
Скрих този стих в сърцето си.
http://www.youtube.com/watch?v=wJAAK8Xzk78