13 ago 2015, 15:02  

Роден край 

  Poesía » Civil
338 0 0

Обичам те, роден край,

защото ти си рай.

Българино, сляп не бъди -

отвори своите очи

 

и виж - в земята на розите си ти,

майка България те роди.

Ти кажи:"Обичам силно нея

и горд съм, че тук живея!"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??