Родена съм
Родена съм да те обичам,
да бъдеш в моята душа.
Родена съм да те наричам
със най-красиви имена.
Родена съм да бъда твоя,
в сърцето да те нося аз
и всяка вечер, само моя,
да те сънувам в нощен час.
Родена съм от слънчева усмивка
и от прекрасната зора,
на вятъра от нежната целувка
и от небесната дъга.
Родена съм с едно очарование,
родена съм с душата на дете.
Обичам те дори от разстояние,
изпяла обич в стихове.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados