26 nov 2008, 10:42

Родени в раздяла 

  Poesía » Otra
664 0 0

Нося спомена, който ми дари...

Нося твоята снимка дори...

Гледам в очите ти - кристални извори,

а на бузата сълза гори.

Плачеш, най-вероятно за друга,

но виждам - и аз съм за друг...

Нас ни събира жестока заблуда,

че влюбени двама със тебе сме ний!

© Диляна Данаилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??