12 feb 2020, 23:57

Роди се сълза 

  Poesía » De amor
703 0 3

Прашинка ли вятърът тъжен навя

във очите ти моя Любима?

Тихомълком в душата роди се сълза

и смрази я студената Зима.

 

Гали изгрев очите ми с нова заря!

Преспите утре неще да ги има...

Ще поникнат в градината нови цветя...

Пролетта е изящна, непредвидима...

© Ангел Милев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??