Ето - наближава новата година
и нека пак любим нашата родина,
че тя едничка ни е на света -
земя хубава, като китка цветя.
И светлина е тя за нас -
и в ликуване, и в тежък час,
че сякаш в Едем Бог ни е поставил
и китна градина ни е оставил.
© Георги Todos los derechos reservados