Нашата родина мила в своите обятия ме скрила.
Радвам се, че съм при нея и завинаги ще бъда в нея.
Нейните сезони, цветни кат бонбони,
радват ни в захлас и се смеят с много ситен и красив глас.
Те са пролет, лято, есен, зима.
Пролетта е цветна, лятото е топло,
Есента красива, зимата е снежна като ледена одежда.
© Бианка Патаринска Todos los derechos reservados
поздрави