Обичам те, родино свята.
Зова ти чувам - мелодия изпята.
Обичам твоите лесове, балкани.
Любя и цветистите поляни.
Обичам те - ти си в мен,
всеки миг и всеки ден.
Скръбна роза си - дъжд вали,
но нищо не ще ни раздели.
© Георги Todos los derechos reservados