Човек, забравил своите родители
преследваше желаната съдба.
Парите станаха му утешители,
а с миналото водеше борба.
Имане, дом и кариера,
прекрасни, приказни деца...
Родителите-честни, смели-
защо загърбваш ти сега?
Отгледаха те с труд и саможертва,
и здравето ти пазеха с кураж.
Родителите никога не жертвай,
защото те до края са ти страж!
06.04. 2024 г.
Пловдив
© Веси Филипова Todos los derechos reservados