Родната реч
озарява, където е
мракопроява!
Родната реч
уповава, където е
родозабрава!
Родната реч
вдъхновява, където
душа се сковава
.....................................
Родната реч
възкресява, защото е
БОГОпроява!
© Стоян Минев Todos los derechos reservados