Рожден ден
Уж ден е като други много,
ала не е той ден обикновен,
във плана ми е вписан строго
за теб, за мен е ден рожден.
Какво от туй, че късно се родих?
Какво от туй, че принцът някъде ме чака,
щом щастието си само с теб открих,
не ме засяга, че часовникът тиктака.
Щом ти на тази дата си роден,
то тя за мен тогава е свещена,
щом твоето сърце е затуптяло в този ден,
то редом с теб и аз на него съм родена.
Затова с най-искрена любов ти казвам:
Честит да е рожденият ни ден!
Не се съмнявай ти,когато го доказвам
и моля те бъди до мен.
© Виктория Todos los derechos reservados
Поздрав, Вики!