Човек се ражда, живее, умира,
оставя след себе си някаква диря,
всичко от семенце малко започва,
посято прилежно на хубава почва...
После избира си своята дата,
на нея с любов си надига главата,
своята глътка въздух поема,
започва своята земна поема...
Тази дата е датата рождена,
тя за всеки човек е свещена.
Посвещава се на определен човек. :)
© Дончо Антонов Todos los derechos reservados