Вълчо има ден рожден!
От сутринта е пременен...
Много гладко се избръсна,
дезодорант с мерак си пръсна,
поприбра с колан шкембето,
усмивка цъфна на лицето...
На лов потегли в ранни доби,
че каквото сам надроби
с никой няма да разделя...
Тъй е вълчата повеля!!!
Поразходи се в гората,
поглед хвърли на сърната,
но да я стигне той не може...
Колко много се изложи!
"Одъртял е Вълчо вече"...
Сам на себе си си рече.
И на глигана даде прошка
и на дивата кокошка...
А нещо крехко му се иска
между зъбките да стиска...
Младите от него бягат
И на млади се подлагат...
Тъжен, Вълчо се прибира
гладен в своята квартира.
Нищо чуждо не заклещил,
от мераци се облещил.
За него нямало подарък
и изглеждал толкоз жалък...
А меракът го изгарял,
повече не би изтраял...
Доволен бил и на попара,
със вълчицата си стара!!!...
Бързо, вий не се бавете
и на Вълчо помогнете!
Ще ви нагости горещо!...
А, може би... и още нещо...
p.s. Днес Вълчо наистина има Рожден ден!!!
... И чака подаръци!... Колкото повече - толкова повече!!!
За справки:тел.- ххххххх002
ЖЕЛАЯ ВЕСЕЛ ДЕН НА ВСИЧКИ!
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados