Роки има ден рожден,
само че не знае,
скача весело край мен,
все му се играе.
Купих му от мола днес
нов костюм червен,
Роки носи го с финес,
като манекен.
Първа да го поздрави
мина Жозефина
със сребристи обици
и рокля от коприна.
Подари му Рамбо сан
цял пакет гранули,
а пък старият Писан
отстрани се пули.
Ех, че стана веселба,
луда вечеринка,
Роки тъй и не разбра,
че стана на годинка.
© Ивон Todos los derechos reservados