23 dic 2008, 16:29

Роман без думи 

  Poesía
550 0 2

Много любовни романи сме чели -

завист, омраза, интриги на куп.

Пред всяка любов има проблеми,

с любовните романи до тук.

 

Сега със тебе романа си пишем

с много любов, надежди, мечти.

И деца с любов пораснали -

не роман, след нас остават следи.

 

Те ще помнят любовта ни голяма,

ще разказват какви сме били,

как в радост и трудност вървели сме двама,

с любов сме сбъдвали всички мечти.

 

А ние без думи романа си пишем,

понякога със сълзи в очи.

Тоя роман вечен ще бъде,

ако единият не замълчи.

 

Сама щом останеш - романът ни свършил

на последната страница в долния край,

с много любов за теб съм написал,

обичах те, обичам те, знай.

© Стойчо Пеев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??