Потъвам
бавно
във
сълзи
от
тревога
Аз не мога да споря с твоето болно сърце
Ти
виждаш
всичко
през
очите
на
своя
и изстрадал от боя пленник в тебе сломен
А
помниш
ли
когато
двамата
с
тебе
падахме на колене светлина бе във нас
И
всичко
грозно
що
на
пътя
излезе
Пречка
за
теб
и
мене
Ний разбивахме в страст...
© Кефор Потрати Todos los derechos reservados
Никога не я губи.
Звучиш много уверено-това е чудесно.
Поздрави Джуди