Пърха от радост душата.
Трепка по тебе мъглата.
Търси те в мене сърцето.
Ти си за мене момчето.
Търсят те моите длани.
Очите от радост обляни.
Няма ги вече сълзите.
Отдавна попиха ги вълните.
Вятър косите ми вее.
От радост душата ми пее.
Греят за тебе очите.
Търсят те само мечтите.
А ти тихо ми шепнеш:
“Обичам те, мила”
И усещам как шеметно трепнеш,
защото във теб съм се свила.
19.07.04г.
Надя
© Надежда Петкова Todos los derechos reservados
Поздравявам те!