Ромео, къде си?
Питам се в този късен час
дали някога ще те срещна,
ще вкуся ли от устните ти аз?
Ромео, стига бягал си от мен!
Омръзна ми да се криеш и да те търся,
покажи се най-накрая.
Хайде, мили, само теб желая!
Ромео, ела!
Чакам те от цяла вечност.
Не искам да съм вече сама.
Искам да те прегърна силно и да полетя.
Ромео, при мен ти бъди!
Но не за кратко,
а завинаги с мен остани.
О, Ромео, къде си ти?
Аз вярвам, че ще те срещна!
Предполагам, вярваш и ти.
Искам да бъде час по-скоро,
да бъдеш Ромео на моите мечти.
Хайде, любими!
Стига се кри!
Ела и силно прегърни ме!
Твоята Жулиета без теб тъжи!
© Мария Костадинова Todos los derechos reservados