Ронят се мисли
от клонките на чувства.
Вятър от мечти.
Вали истина.
За страхове е късно.
Вярата лети…
Празните жици
от дълги съмнения
оголени спят.
Съчки-надежди
стиховете събират
до спомена-път…
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados