Розово фламинго приказно
мина през очите ми на живо,
с розов вкус на захарен памук,
мислите ми полепнаха върху
устните ми карамелени,
калинки видях на ръката си
и си пожелах ти да си моята
мечта,
сини кръгове в сини очи
и в тях корабчета от хартия,
любовни послания.
© Ваня Иванова Todos los derechos reservados