Казват, че светът - една палитра
оцветява всички хора, всеки град.
Нас ни оцвети. И ни подритна,
та вечно някой все да е отзад.
Гонехме се с теб. Да стиснем длани
да бъдем двама, в страсти да горим.
Едничко бяло щастие голямо
веднъж да можем да си поделим.
Какво ти бяло щастие? Рулетка -
с червено-черни клетви и мечти.
Дано да имам някога късмета -
ти да ме познаеш аз къде съм;
аз да разбера къде си ти.
© Валери Шуманов Todos los derechos reservados