Паднах, прощавайте!
Много съм пиян...
Моля Ви, не ме укорявайте,
пия живота си неизживян.
Бързам, гълтам на екс,
чукат вече на вратата.
Господи, моля те слез!
Загубих си някъде душата.
Два паяка държат главата ми,
очи вперила в ъглите.
Ще повърна върху ръце,
които залюлеят ме.
© Станислав Русев Todos los derechos reservados