Откривам тялото,
душата губя.
Положен върху олтар
от сатен.
Молитви шептя
до полуда.
Покръстен във вечен грях.
Изцелен.
Богини се сменят.
Жрецът съм сам.
Възкръсват пожертвани
в ръцете ми - храм.
© Ивайло Василев Todos los derechos reservados