18 sept 2007, 16:20

Ръждясал патриотизъм 

  Poesía
461 0 4
 

Ръждясал патриотизъм



Кънтят по калдъръма на дедите ни главите.

Мирише на гореща и неотмъстена кръв.

Забравихме ги. Помнят ги единствено мухите.

Спотайваме се. Кой на релсите ще легне пръв?

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??