намери в цъфналата ръж
дете ухаещо от щастие
ти стана мъж
а аз жена
градушки по небето крачеха
на твойта длан видях живот
и радости
и гръмотевици
в утробата ми малък плод
намери своето убежище
ръжта узря и стана хляб
© Ангел Todos los derechos reservados