О, колко си красива!
Пожелава ти да си щастлива
и без мен да си дори.
Слънцето изгрява в светлите зори.
Но колко тъжно е да съм сам.
Знам - ти си далече - там.
Ръката ти да погаля аз желая,
но дали това ще стане - не зная.
© Георги Todos los derechos reservados