Ако се свие
душата ти в юмрук,
ако е трудно
въздух да поемеш
и всяка дума ти тежи –
ръка към мене
можеш да протегнеш,
от мойта нежност си вземи.
На моите ръце –
не се замисляй,
ти болката си подари.
© Елена Бързева Todos los derechos reservados