6 mar 2014, 17:46

Ръководител (извадка от миналото) 

  Poesía
318 0 0

 

Ръководитил (извадки от миналото)

Кой от нас него познава?
Той е най-активен член.
Все недъзи порицава.
И  досажда по цял ден!

Все мърмори, все опява,
мисли се за "вся и всьо",
и акъл безплатно дава,
стреля по нас на "месо".

Тръгнал е да ръководи...
И от "Горе" е избран.
Все застъпва нови моди
и се чувства изигран!

Цял ден в класа се надува,
като някакъв балон.
Все с началствата хортува,
тича при тях, като кон!

Никой хич не го обича,
 щото Заю е копой,
От сега за служба тича,
мисли си, че е герой!

Срещу всички ни донася,
ежи се на своя клас,
но като петел, не снася
и от яд пикае газ!

А след туй ръце потрива,
за  класа не го боли,
само шиба със коприва-
той е "фактора" нали?!

Туй момченце  изтървано,
все се прави на светец!
С фикс идеи обладано,
в глупостите стана спец!
 1950г. Първомай

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??