С АРОМАТ НА ЮНИ
И с ароматната въздишка на липата
някой ден ще свърши Юни...
Не, не съжалявай - продължи нататък.
Този аромат е кодът помежду ни.
И в някое студено утро, на чаша липов чай
ще ме познаеш.
Но още зрее Юни
и на първо влюбване ухае.
© Радка Миндова Todos los derechos reservados