Ще съм на вятъра крилата –
след теб ще тичам до премала,
ще кърша клони, ще се надбягвам с птици,
ще те посрещна с утрото на хоризонта.
Ще те помилвам като слънце,
по кожата ти ще бележа щастие,
ще те целувам до полуда – жарка, страстна
и после ще те гмурна в синьото на моите ласки.
Небе за теб ще стана необятно,
със късчета лазур ще те завържа.
Нали такава искаш да ме имаш – златна,
щастлива, огнена, невероятно твоя –
с душа, сърце и име Весела!
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados