С душата си душата ти обичам...
Жадуване, привличане - Любов.
С туптежа на сърцето си се вричам
на твоите мечти с жив благослов.
Жадуване, привличане Любов
струи от нежността ти необятна.
Лицето ти усмихнато е зов
и хубостта ти топлина е златна.
Струи от нежността ти необятна
вълшебна искреност, необяснима,
която знам, че всяка мисъл хладна
ще разтопи със музика любима.
Вълшебна искреност, необяснима,
безкрай ме запленява, не отричам.
Богатство е за мене, че те има -
с душата си душата ти обичам.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados