Не можеш да се върнеш от начало
и всяка грешка да си промениш.
Не можеш и сърцето опустяло
с един замах така да възкресиш.
Не можеш да прескочиш и до края,
да видиш как завършва твоя път.
Не можеш и да видиш във безкрая
на кой си сбъркал точно кръстопът.
Това, което можеш да направиш,
е само тук, във този ден, сега...
Един човек щастлив ти да оставиш,
с една усмивка и подадена ръка!
© Наталия Иванова Todos los derechos reservados