Полита тихо с музика красива,
волна, усмихната, щастлива...
Душата - бяла, тиха, снежна,
ех, гореща... и пулсираща... и нежна...
Усетила мириса и на цветята,
галеща с любов сърцата...
Капки дъждовни... ах, тихо валят,
нежен и красив си ти, мой копринен свят!
01.07 часа - 25.01.2013 г.
© Елена Калчева Todos los derechos reservados