Идвай с мен!
Ще ти покажа -
тайнства зад
заключена врата...
Там няма бряг,
и няма жажда,
и птици не отлитат есента...
а синьото е трепетно
и тъй дълбоко -
разлята нежност в безкрайността...
Ела със мен,
да ти покажа,
кивота скрит на твоята душа...
А там е толкова красиво -
сред светлини и
празник на любов
и там - смирение и сила -
преплетени са в стар оброк...
Тръгни след мен,
недей да търсиш дири,
последвай ме,
към тебе ще те отведа,
ще ти помогна ключа да откриеш -
към твойта вяра в приказки и чудеса!
© Анжела Иванова Todos los derechos reservados