Понякога е трудно да се справиш
и тревожност обзема ти душата,
но сякаш нещо помага ти да се изправиш,
за да победиш със сетни сили пак тъгата.
Живееш, молиш се и пак успяваш.
Често намираш се на кръстопът,
но някакси без да искаш продължаваш,
по избрания от тебе труден път.
Често никой теб не те разбира,
всеки е със своите проблеми,
но не виждат ли как сълзите ти прозират,
през погледа отново пълен с дилеми.
Надеждата умирала последна,
когато прекърши се последната ти вяра.
И дори този свят на болка ти отрежда,
сили с които да се справиш.
На дланта изписана съдбата,
отвежда те до правия ти път.
Повярваш ли и ти в чудесата,
двата пътя ще се съберат!
© Брияна Todos los derechos reservados