20 may 2012, 23:28

С насилие 

  Poesía » Civil
464 0 0

С насилие

С насилие

С насилие
светът е до стената,
във него стрелят
 грозните дула.
Царува пълновластно
 Сатаната,
тъй както никой
досега!...

С насилие велико
и с капризи,
със сила и със хитрина,
светът пере
кървавите си ризи
и вдига своята цена...
           10.05.1979 г. "Спортпалас" - Варна

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??