Самота ни разделя.
С Нея се любиш, с Нея заспиваш,
при Нея се връщаш вечер след работа.
Тя е на на масата твоя приятелка.
От Нея ревнувам,
с Нея за теб разговарям
и Нея целувам...
За Нея отварям вратата.
© Даниела Todos los derechos reservados