Аз ви пращам в опасни и скрити води,
мои кораби смели, мои дръзки мечти.
Под бялото знаме платна разпъни,
лети моя флота, в страха си, лети!
Какво, че са черни на мрака вълните
и бездните дебнат, да ви потопят,
от дъното рифове вдигат скалите,
стихиите с мълнии злобно свистят.
Но бялото знаме, не е просто знаме,
а флаг е издигнал самият Живот!
Лети моя флота! Един ако падне...
Небето ще прати небесния флот!
S.O.S Тук коработрошителите. Имаме нужда от помоооощ! :)
Темата е много яка!
© любимка Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
За да претърпиш корабокрушение, първо трябва да имаш кораб »