С ОБИЧ
На Самодива (Вики)
Честит да бъде твоят ден,
сестрице моя, самодива!
Светът е в тебе прероден
да стане приказка красива.
Бъди на слабите опора,
на силните ти мъдрост дай
и гледай винаги нагоре
защото Бог е силата ти, знай!
С косите ти стихии да играят,
душата ти да бъде зов,
в очите ти небето да сияе
със слънчева нестихваща любов!
12.03.2015
© Христина Радомирова Todos los derechos reservados