20 ene 2015, 20:22

С общи сили 

  Poesía » Otra
369 0 3

След малко ще избухна.
Като с дим
ще ме покрият спукани вселени,
като килим
ще натежат над мен
гробовни тайни,
тежко споделени.

 

Но струва ли си?
Кратко ще вървим
един до друг,
а после самотата
до край света
ще влача, като меч
с парчета плът -
от двама ни остатък.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??