Посвещава се на конкурса за вечно пияните
Дам, днес ми е пингвинистично,
кръвта ми мръзне южнополюсно
и глеtчери мечтаят за тревисто,
но бяло е. Тъй бяло чисто,
че черното в пингвините ме радва,
напомня ми, че всяка монахиня
под расото заровила е брадва
и чака свише,чака милостиня.
Да, днес ми е пингвинистично,
вий извинявайте, пингвини,
метафори сте, нищо лично!
© любимка Todos los derechos reservados
Ама е изчерпан