С ТЕБ
Със леки стъпки, бавно, безпогрешно,
усмивка внесе в моя тъжен ден,
не обеща, че ще ни бъде лесно,
но каза ми, че винаги ще си до мен!
Ти всеки път ми даваш да отпия
от чашата на твоите мечти,
споделяш мигове, като че ли стихия,
пред нас рушат се крепостни стени!
И път ни се отваря към безкрая,
създаваме си свят от добрини!
Не искам повече, а с теб да съм до края,
в житейски бури и във най-прекрасни дни!
© Руми Todos los derechos reservados