С теб
Колко булеварди
ме свързваха с тебе,
колко светофари бяха места
на нашите срещи,
на колко пейки заспивахме вечер
и броихме звездите на големия град.
Колко щастие събирахме в шепи
и гледахме как падат листата,
колко мига на смях поделихме
и бяхме във всичко сами.
Колко дълго крачехме напред
със сплетени ръце
и колко много очаквахме
един от друг да изпитаме.
И колко пъти се молехме
на всеки миг да не свърши,
за да сме истински двамата.
© Триб Трибс Todos los derechos reservados