Чудо е, когато те погаля.
Докосвам и целувам нежността.
Миг, във който всичко се забравя
и се отдаваме на любовта...
Обичам те! Със теб живея –
залязвам и изгрявам в любовта.
Желая те! Така копнея
да пребъдем във вечността...
© Красимир Todos los derechos reservados
Зашла на заглавие "Стеб" - думала - стёб, а здесь всё серьёзно.