Звезда ли изгря на небето,
китара ли свири в нощта,
аз чувам гласа на морето
и в мен се събужда мечта.
Да видя отново вълните
сред чайки и гларуси пак
с теб да споделяме дните
и звездите в нощния мрак.
© Аластор Todos los derechos reservados
Putin (Владимир Владимирович) - Благодаря, поздрави!