С теб, вълшебниче мило! :)
Приказно вълшебниче,
с теб времето спира!
С теб дъхът ми замира!
С теб сърцето пулсира!
С теб кръвта ми завира!
Миличко, с теб е всичко красиво!
Морето е диво, пенливо и живо!
С теб душите засмени,
политат и стават огромни вселени!
Вълшебниче, с теб, изгрява луната!
С теб шуми планината!
С теб звучи тишината!
С теб полетява душата!
Скъпичко вълшебниче, с теб птиците пеят!
С теб цветята се смеят!
С теб светът е красив!
С теб, вълшебниче приказно, всеки миг е ЩАСТЛИВ! :)
Посветено с безкрайно много обич на моето Божествено вълшебниче V... :)
10.01.2010г.
© Любов Todos los derechos reservados