Любовта ми към теб
е безгранична. И вечно
тя ще е със мен. Дори
когато душата ми
безпомощна напусне
тялото ми немощно,
дори тогава любовта
към теб ще ме крепи.
Дори когато искрицата
живот угасне в мен,
дори тогава аз към
рая не ще полетя, а
тук на земята ще стоя,
моята душа и любовта
ще бдят над теб.
Тук ще стоя и дори в
съня над теб ще бдя.
Без теб аз съм загубена
и сама, затова ще те
почакам... Защото искам
с теб да прекарам вечността.
© Todos los derechos reservados