8 oct 2013, 21:50

С топла ръка 

  Poesía » De amor
503 0 0

Провери ме - с топла ръка,
дали съм жив отвътре,
дали във мен е още любовта
преди шепот да заглъхне .

Дали е въздух - въздухът във мен,
дали кръвта е движена от огън,
набери във светло-тъмния ми ден
цветя от слънцето - сложи на гроба...

... от тялото ми - тяло претвори
и от живота ми - създай живота,
инак се обезсмислят всички дни -
инак жив съм, но бездушна нота...!



© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??