А тази нощ ще бъдем аз и ти
и просто ще се сгушим в тишината.
И твоите две хубави очи
ще вникнат в мен по пътя към душата.
И твоите тъй хубави ръце
ще галят двете мои жадни устни.
А сърцето ми ще бъде пак сърце
и цялото ще пламне с топли чувства.
© Небесен Владетел Todos los derechos reservados