Необятен, безграничен- език универсален.
Усмивката разбива граници, стени.
Жест велик и вечно актуален.
Усмихвам се на пук на егото дори.
С усмихнатите хора животът е по-лесен.
Не може да се скрие усмихната душа.
Като след купичка от вкусно тараторче с чесън -
каквото и да правим остава си следа.
Доказано научно или роди ми го главата -
усмивката, смехът те действат като лек,
на всичко свързано с болежки във душата.
Спомагат да живеем и до повече от век.
Внимание! Четете за страничните ефекти.
Проявяват се редовно, най-вече при дете.
Радост, щастие и други видове дефекти.
Смехът усмивка е на степен две.
Усмихвам се наушким. Усмихвам се нарочно.
Усмихне се душата - усмихва се светът.
Усмивката работи най-вече дългосрочно.
Усмивката в сърцето пречи на греха.
Жадувам да се смея, жадувам и да виждам
прекрасната усмивка на нейното лице.
С любов и нежност сърце ѝ да обгрижвам.
Моята усмивка тъгата ѝ да спре.
С усмивка на уста, кой да предположи,
по-весело и леко минава си денят.
Че много на сериозно нещо сме се взели.
От повече усмивки нуждае се светът.
© Яни Георгиев Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Моят начин да се шегувам е да казвам истината. Това са най-смешните шеги на света »